LICHT
Sauvignon Blanc (lichter)
Grüner Veltliner (lichter)
Chenin Blanc
Verdicchio
Soave
Prosecco
Pinot Grigio
Colombard
Chablis
MIDDEL
Sauvignon Blanc (voller)
Grüner Veltliner (voller)
Chardonnay (geen hout)
Pinot Blanc
Riesling
Cremant d’Alsace
Pinot Gris
VOL
Chardonnay (wel hout)
Viognier
Gewürztraminer (zeer aromatische druif, meer
aandacht bij combineren)
Wijn en Spijs advies voor
droge witte wijn
Druiven & wijngebieden
GERECHT
Kooktechniek
Sauzen & Additieven
Hoofd-ingrediënt
Koken
Stomen
Pocheren
Rauw
Citrus
Azijn
Visfond
Zeevruchten
Groente
Vis (licht)
Bakken
Roosteren
Olijfolie
Gevogeltefond
Eiersauzen
Gevogelte
Witvis (vol)
Garnalen
Grillen
Stoven
Konfijten
Boter
Roomsauzen
Rundfond
Varken
Kalf
Vette vis (vol)
WIJN
Vorige / Volgende
Home
Wijn & Spijs volgende
Schema wijnadvies witte wijn |
Schema wijnadvies rode wijn |